slide
slide
slide
slide

Miért minket válasszon?


A V.I.T. Hungary Kft. egy olyan kivitelező cég, mely gyakorlott vezetőséggel, szakképzett munkaerővel és egy a sikeres jövő felé vezető stratégiával rendelkezik. Osztozunk partnereink céljaiban, hiszen mi is szeretnénk kielégíteni az ipari technológiai szerelés területén jelentkező növekvő munkaerő-igényt. Mivel jelenleg a politikában, gazdaságban és iparban is a fenntartható fejlődés a követendő trend, munkaerőnket új, környezetbarát projektekhez, valamint felújítási, újjáépítési munkákhoz szánjuk.

Munkaerőnket folyamatosan képezzük a legfrissebb irányvonalaknak megfelelően, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy minden munkavállalónk rendelkezik a szükséges szaktudással:

  • állványozóink részt vesznek a jelenleg a legújabb, Holland Állványozási Irányvonalnak ("Richtlijn Steigers") megfelelő képzésben,
  • szigetelőinket folyamatosan a legújabb megjelenő technológiáknak megfelelően képezzük.

Folyamatosan karbantartott, jó műszaki állapotú gépjárműparkunk lehetővé teszi, hogy sürgős, előre nem látott helyzetek esetében felmerülő karbantartási, üzemzavar-elhárítási igényekre is rugalmasan tudjunk reagálni.

  

Oktatás

Kiemelt figyelmet biztosítunk munkatársaink folymatos képzésére mind szakmai, mind munkavédelmi, biztonságtechnikai területen.

Karrier

Külföldön dolgozna, de még nem tudja kinél? Aktuális állásajánlatainkat folymatosan frissítjük weboldalunkon.
 

 Jelentkezzen!

Minőség

Piaci stratégiánk meghatározó jelzői a piaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodás, magas minőségi színvonal, pontosság és megbízhatóság.