slide
slide
slide
slide

Bemutatkozás


 

A V.I.T. Vlaamse Isolatie Techniken Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (V.I.T. Hungary Kft.) 100%-ban magyar magántulajdonban levő korlátolt felelősségű társaság, melyet 2009-ben azzal a céllal alapítottak tulajdonosai, hogy Magyarország és az Európai Unió országainak fejlődő olaj-, energetikai- és vegyiparának technológiai szerelési feladataiban, meghatározóan az ipari állványozási és az ipari szigetelési-bádogozási munkák területén részt vállalhasson.

A magas műszaki és minőségi követelményeket igénylő kivitelezői feladatok ellátásához gyakorlott, szakmailag kiválóan képzett vezetői és kivitelezői szakemberekkel és minőségi technológiákkal rendelkezünk.

Vállalkozásunk munkaerő állománya átlagosan 90-110 fő szakember. Vezetőink ügyvezetőtől a csoportvezetői szintig német és angol nyelvtudással, piaci ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek, de dolgozóink jelentős része is a szükséges nyelvtudással és külföldi munkatapasztalattal rendelkezik.

Minőségi munkavégzésünk biztosítéka, hogy rendelkezünk a TÜV Austria Kft. által tanúsított ISO 9001:2009 minőségirányítási és az SCC**:2011 biztonságtechnikai és környezetvédelmi minősítésekkel, minőségirányítási és szakmai tanúsításokkal. Munkáinkat kizárólag ezen kompetenciák alapján szervezzük.

Dolgozóink valamennyien SCC ill. VCA vizsgával is rendelkeznek. Kiemelt figyelmet biztosítunk folyamatos képzésükre mind szakmai, mind munkavédelmi, biztonságtechnikai területen. Szakmai képességeiket tesztekkel, munka és balesetvédelmi ismeretek vizsgával ellenőrizzük.

Dolgozóinkat a munkafolyamat által megkövetelt korszerű szerszámokkal, továbbá minden szükséges biztonsági védőfelszereléssel ellátjuk, melyek használatát folyamatosan oktatjuk, ill. a munkaterületeken a használatukat rendszeresen ellenőrizzük.

A magyarországi központi irodánkon kívül Németországban, Ausztriában, Hollandiában és Belgiumban is telephelyeink és/vagy kihelyezett irodáink biztosítják munkáink irányítását, szervezését, folyamatosságát.

 


 

Feladataink ellátását a Kft. vezetői mellett szakmérnökök, technikusok, minőségbiztosítási- és munkavédelmi menedzsereink, pénzügyi szakértőink is segítik.

Főbb vezetőink:

 • Sándor Hedvig - ügyvezető
 • Zavaczki Ildikó - kirendeltség vezető
 • Tóth István - állványozási projekt vezető
 • Windegg György - szigetelési-bádogozási projekt vezető

 


 

Kivitelezői kapacitásaink létszáma átlagosan 80-90 fő, akik a DNV-GL által tanúsított Monteur (Steigerbouw) szakmai követelményeket biztosító minősítéssel (Holland Állványozási Irányvonal - "Richtlijn Steigers") és valamennyien SCC ill. VCA vizsgával is rendelkeznek. Dolgozóink közül többen különböző nehézgép kezelői jogosítvánnyal és gyakorlattal rendelkeznek, így a szükséges gépi anyagmozgatási feladatokat önállóan oldjuk meg.

Feladataink közé tartoznak

 • térállványok
 • függesztett állványok
 • homlokzati állványok
 • kidugó állványok
 • guruló állványok
 • egyéb egyedi tervezésű állványok, állványrendszerek építése, bontása.

A kivitelezéseknél elsősorban a Layher Allround rendszert használjuk. Munkáink jelentős részét hengeres és gömbtartályok külső és belső állványozási feladatai, csőhidak, lepárló tornyok, különböző olajipari és energetikai létesítmények kivitelezéséhez szükséges állványok építése-bontása adják. Ezeken kívül közúti ill. vasúti hidak, ipari épületek, csarnokok építéséhez-felújításához szükséges szakipari munkák elvégzéséhez szükséges különleges állványok építése, bontás is rendszeres feladataink közé tartoznak, melyek kivitelezéséhez nagy gyakorlattal rendelkező szakember gárdával rendelkezünk. Igény esetén közösségi és lakossági épületek homlokzati állványozási feladatait is vállaljuk.

Folyamatosan karbantartott, jó műszaki állapotú gépjármű parkunk lehetővé teszi, hogy a vonalas létesítmények – villamos távvezeték oszlopok – karbantartási munkáit ellássuk, továbbá a sürgős, előre nem látható helyzetek esetében felmerülő karbantartási, üzemzavar elhárítási igényekre is rugalmasan tudjunk reagálni.
 


 

A szakmai feladatainkat:

 • ipari tartályok
 • kazánok
 • olajipari és energetikai készülékek, berendezések
 • és ezen rendszerek csőhálózatainak hőszigetelési és bádogos burkolási feladatainak elvégzése jelentik.

Szakembereink létszáma átlagosan 15-20 fő, akik képzettek a legújabb technológiák alkalmazásában, így valamennyien a szükséges szakmai végzettséggel és szakmai gyakorlattal rendelkeznek, a meleg szigetelési feladatok elvégzése mellett a hidegszigetelési technológiák kivitelezésében is. Szükség esetén kapacitásainkat rugalmasan tudjuk növelni.

Kapacitásaink alkalmasak a műhelymunkáknál szükséges szerkesztő bádogos munkákra, valamint a helyszíni szereléseknél a szerelő bádogosi és a szigetelő feladatok magas minőségi követelményeket megkövetelő feladatok elvégzésére, ezért a szektorban felmerülő igényeket teljes körűen képesek kielégíteni.

Dolgozóink a szakmai követelményeket biztosító végzettség és gyakorlat mellett valamennyien SCC ill. VCA vizsgával is rendelkeznek.

 


 

Piaci stratégiánk meghatározó jelzői az iparági igényekhez, követelményekhez való rugalmas alkalmazkodás, magas minőségi színvonal, szerződéshez hű pontosság, megbízhatóság. Komplex módon tudjuk kielégíteni azon vevőink igényeit, akik egy kivitelezővel kívánnak minél több szakmai feladatot elvégeztetni, így megbízásaink jó részében egyszerre vállaljuk az állványozási és szigetelés-bádogozási feladatokat is.

A V.I.T. Hungary Kft. tulajdonosi köre az energetikai ipar csőszerelés -hegesztés, lakatosipari területein is sikeresen működő vállalkozásokat is vezetnek. Megrendelői igények esetén a jövőben ezen szaktevékenységek minőségi kivitelezésében is részt kívánunk, részt tudunk venni.

 


 

Oktatás

Kiemelt figyelmet biztosítunk munkatársaink folymatos képzésére mind szakmai, mind munkavédelmi, biztonságtechnikai területen.

Karrier

Külföldön dolgozna, de még nem tudja kinél? Aktuális állásajánlatainkat folymatosan frissítjük weboldalunkon.
 

 Jelentkezzen!

Minőség

Piaci stratégiánk meghatározó jelzői a piaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodás, magas minőségi színvonal, pontosság és megbízhatóság.